Over ons

“FORMYDOGS”
FOR   THE   MOST   STYLISH    DOG   IN   THE   WORLD


Wij zijn Exclusief  Importeur/Distributeur voor de Benelux van het exclusieve honden kledingmerk “ForMyDogs” 

“ForMyDogs” is begonnen in 2009 met haar eerste hondencollectie en momenteel presenteert zij 2 x per jaar een nieuwe collectie, en is een vooraanstaand merk van kleding en accessoires voor veel hondeneigenaren en fokkers geworden.

De “ForMyDogs” - collectie bestaat uit een zeer exclusieve hondenkledinglijn, accessoires en aanverwanten artikelen. De volledige collectie wordt door eigen designers ontworpen en is van een zeer hoge kwaliteit. Dit vindt u terug in onder andere de uitstraling, afwerking en de juiste keuzes in materialen. Er zijn verschillende rassen  ingezet om tot de juiste pasvorm te komen, zodat het comfort voor de hond optimaal is, en deze er vrij en lekker  in kan bewegen. De  “ForMyDogs” -  collectie wordt 2 x per jaar vernieuwd met een lente/zomer collectie en een herfst/winter collectie, zodat wij op de laatste modetrends kunnen inspelen en aanbieden. 

"ForMyDogs" houdt rekening met het juiste materiaalkeuze voor het welzijn van de hond. Dit vindt u ook terug, bijvoorbeeld in de hondenspeeltjes. Het materiaal dat daarvoor wordt gebruikt, is bamboe, is van een zeer hoge kwaliteit, is antibacterieel, bestendig tegen mijt en tegen onaangename geurtjes. Dit materaal draagt een steentje bij om de tanden van de hond schoon te houden. Deze collectie wordt met de hand gemaakt.


In de “ForMyDogs” -  collectie vindt u:

Exclusieve “ForMyDogs”  hondenkleding, hondentassen, hondenbedden, halsbanden, riemen, showlijnen, speeltjes en schoenen.


“ForMyDogs” onderscheidt zich door :
      - Exclusiviteit. 
- Eigen designers.
- 2 x per jaar een nieuwe collectie.
- Kwaliteit.
- Materiaalkeuze.
- Afwerking.
- Goede pasvorm. 
- Betaalbaar.

In de catalogus vindt u  de volledige “ForMyDogs” -  collectie.

Met vriendelijke groet,
“ForMyDogs Benelux”